Serien fortsætter

16-April-2021

Ny bog 2021

Forfatterparret skriver igen!
Læs om den nye udgivelse her på siden.

Videohilsen Fra Lavendelgården hver dag i Påskeferien 2020

Kære læsere. Hermed en lille opfordring til jer alle. Vi håber, I vil følge med på vores Facebookside hele påsken, hvor vi hver dag vil lægge en ny video ud. Første video lanceres 6. april 2020

Lavendelgården - ØNSKET

”Hvad var det nu, der stod? Han vendte sig i sengen. Et ønske? Det skulle komme fra hjertet, stod der. Hvad mon der mentes med det? Og så lige hvert syvende år? Han blev jo fjorten. Havde han misforstået noget? Syv gik i al fald op i fjorten, så hvis der tilfaldt ham et ønskeforsøg hvert syvende år, var det vel nu?” 

Med blot syv dage tilbage af sommerferien, er Mikkels humør ikke på sit højeste. Lysten til at vende tilbage til skolens bøller Stig og Bjarke er bestemt ikke stor. Eneste lyspunkt er den nært forestående fødselsdag. De gamle skrifter fra farfar fortæller nemlig om et magisk ønske, og Mikkel lader tankerne vandre – for hvad skal man egentlig ønske sig, når det skal komme lige fra hjertet?

Samtidig får Mikkel og veninden Trine noget af et mysterium at opklare, da en smuk sort hoppe pludselig dukker op på Lavendelgården. Ingen aner, hvor hun kommer fra, og kun Mikkel har held med at komme hende nær. Men hvem er hun og hvorfor er hun mon dukket op?

ØNSKET er andet bind i serien om familien fra Lavendelgården, et lille stutteri med varmblodsheste.

ØNSKET er på gaden NU 

Lavendelgården - Drømmen

“I tidernes morgen før menneskene blev skænket en tanke,
skabte gudinden Zolaris en legende med prægtig man, hale og manke.
En drømmeskabning kreeret på en kulsort nat,
For de udvalgte den tindrer som en hengemt skat.”

Mikkel lukkede bogen og lagde den til side. Indimellem var det som om, det næsten blev for virkeligt for ham; han kas­tede sig tilbage i græsset og mærkede det kildrende strå i nakken; i tankerne så han for sig en stor, prægtig hest, der var sort som ibenholt med en lang bølgende man, der flagrede vildt i vinden, når den kom galopperende hen over nattehimlen. Hesten var en imponerende skabning med store, fremtrædende muskelpartier på bagpart og hals.

Det hele startede, da farfar gav Mikkel en bog, der handlede om astro-hesten Zhera. Med bogen i hånden hvirvles Mikkel ind i myste­rier og historier, der gør hverdagen lidt mere spændende, end den er, når man bliver mobbet i skolen og altid er den sidste, der bliver valgt til fodbold.

Mød også storesøster Astrid, der har det svært på skolen, lillesøster Bodil der aldrig kan holde på en hemmelighed og den utrættelige farfar Aage med alle røverhistorierne. Oplev livet på Lavendelgården – et lille stutteri med varmblodsheste.

Lavendelgården er en serie for børn og unge,

der holder af heste og mystik.

 

Følg os på Facebook!

https://www.facebook.com/Lavendelgaarden.Hebsgaard.korslund

Lavendelgården er kommet på facebook! Her får du adgang til sjove og søde videoklip, hestefotos og statusopdateringer fra forfatterne.

 

ANMELDELSE AF LAVENDELGÅRDEN (uge 4 2015)

http://www.e-pages.dk/horsensfolkeblad/1630/

Læs anmeldelsen af Lavendelgårdens første bog via linket til Horsens Folkeblad.

Kan findes på side 8:)

Med venlig hilsen

Hebsgaard & Korslund